Op raadpleging bij dokter Stoens

Alle raadplegingen en onderzoeken gebeuren op afspraak via het nr 09 390 86 00 of via het online-systeem.Bij het maken van de afspraak, kan u reeds doorgeven of een bepaald onderzoek nodig is of gevraagd wordt door de verwijzende huisarts.(bv maagonderzoek, echografie, ….). Hiervoor wordt dan steeds een bepaalde tijdsduur voorzien..

Voor bepaalde onderzoeken dient u nuchter te zijn, dit wordt u meegedeeld bij het maken vd afspraak. Bij twijfel of indien u niet duidelijk weet of er een bepaald onderzoek zal nodig zijn, kan het nuttig zijn om toch nuchter te komen. Indien er een onderzoek noodzakelijk blijkt te zijn, kan dit dan onmiddellijk gebeuren!

Dokter Stoens Natalie, gastro entrologe te Gavere

Sommige onderzoeken kunnen ook onder volledige narcose worden verricht (vb maag-en/of darmonderzoek) Deze onderzoeken worden door mij uitgevoerd op maandagnamiddag, en donderdagvoormiddagin het AZMaria Middelaresziekenhuis teGent.

Voor het plannen van deze onderzoeken, zie ik de patiënten liefst vooraf op de raadpleging, zodat alles perfect kan geregeld worden.

Indien U uw afspraak niet kunt nakomen, gelieve deze dan op tijd telefonisch te annuleren.