Wenst u de dokter te spreken?

Voor resultaten van bloed-en/of microscopisch onderzoek, kan u de dokter telefonisch contacteren op het nr 09 390 86 00. Gelieve dit bij voorkeur over de middag te doen, u stoort dan het minst de ochtendraadpleging.

U kan ook uw vragen sturen via Email naar info@gastrostoens.be.

Op vraag kan een kopie van de laboresultaten klaargelegd worden.

Dringende vragen kunnen door het secretariaat doorgegeven worden.

Consultatie houden over de telefoon is echter niet mogelijk. Een goede inschatting maken van een probleem kan niet over de telefoon… de hoorn heeft geen ogen ! Bovendien blijkt dit soms aanleiding te geven tot verkeerde inschatting en telefonisch consulteren wordt door de Orde der Geneesheren (terecht) verboden.

Tarieven

Dr Stoens is niet geconventioneerd. U dient ter plaatse niet te betalen, u ontvangt later een overschrijving via de tarificatiedienst van Maria Middelares Gent.

Heropstart praktijk tijdens corona-pandemie

Enkele praktische inlichtingen

 

Op maandag 4 mei starten mijn raadplegingen in Gavere terug op. Gezien de nog steeds heersende corona-pandemie, kan dit enkel in strikt gecontroleerde omstandigheden gebeuren.

Hierbij vraag ik jullie dan ook het volgende:

  • Raadplegingen gebeuren enkel op afspraak. Ik vraag jullie ook om stipt op tijd te komen, om zoveel mogelijk contact met andere patiënten te vermijden. Gelieve ook zoveel mogelijk alleen te komen.
  • Bij het betreden van de praktijk, zal u gevraagd worden om uw handen te ontsmetten en een mondmasker op te zetten, mocht u dit niet hebben.
  • Indien u liever nog niet naar de paktijk komt, kan steeds een tele-consultatie gepland worden via het secretariaat.
  • Gezien de zeer strikte veiligheidsmaatregelen ivm endoscopie, kan in Gavere nog geen gastroscopie uitgevoerd worden. Dit onderzoek kan wel gepland/uitgevoerd worden in Maria Middelares.

Ik dank jullie alvast voor jullie medewerking en voor het begrip bij de soms wat moeilijker werkomstandigheden.

Samen komen we er zeker door

 

Dr Natalie Stoens