Beste patiënten,

 

Op maandag 4 mei gaat mijn praktijk te Gavere weer open. Gezien de nog steeds heersende corona-pandemie, kan dit enkel in strikt gecontroleerde omstandigheden gebeuren.

Hierbij vraag ik jullie dan ook het volgende:

  • Raadplegingen gebeuren enkel op afspraak. Gelieve jullie stipt aan de afspraak te houden, om contact met andere patiënten te vermijden. Gelieve ook zoveel mogelijk alleen te komen.
  • Bij betreden van de praktijk, zal jullie gevraagd worden om jullie handen te ontsmetten en een mondmasker op te zetten, indien u dit nog niet zou hebben.
  • Indien u liever nog geen fysische afspraak wenst, kan er ook steeds een tele-consultatie worden gepland via het secretariaat.
  • Gezien de strikte veiligheidsmaatregelen ivm endoscopie, kan een gastroscopie nog niet uitgevoerd worden in Gavere, gezien hier niet aan de strikte vereiste veiligheidsmaatregelen kan worden voldaan. Gastroscopie kan wel gepland/uitgevoerd worden in Maria Middelares, onder strikte veiligheidsmaatregelen.
  • De praktijk wordt na elke patiënt grondig ontsmet.

Ik bedank jullie reeds om de maatregelen goed op te volgen en voor jullie begrip omtrent de soms moeilijker werkomstandigheden.

Samen komen we er zeker door

Dr Natalie Stoens.