Dokter Stoens Natalie

Wenst u de dokter te spreken?

Voor resultaten van bloed-en/of microscopisch onderzoek, kan u de dokter telefonisch contacteren op het nr 09 390 86 00. Gelieve dit bij voorkeur over de middag te doen, u stoort dan het minst de ochtendraadpleging.

U kan ook uw vragen sturen via Email naar info@gastrostoens.be.

Op vraag kan een kopie van de laboresultaten klaargelegd worden.

Dringende vragen kunnen door het secretariaat doorgegeven worden.

Consultatie houden over de telefoon is echter niet mogelijk. Een goede inschatting maken van een probleem kan niet over de telefoon… de hoorn heeft geen ogen ! Bovendien blijkt dit soms aanleiding te geven tot verkeerde inschatting en telefonisch consulteren wordt door de Orde der Geneesheren (terecht) verboden.

Tarieven

Dr Stoens is niet geconventioneerd. In de praktijk kan betaald worden met cash, bancontact of via overschrijving.

Enkele praktische inlichtingen

  • In de praktijk wordt een vrij strikt tijdsschema aangehouden, dit in het belang van de patiënt. Indien u om één of andere reden verhinderd bent voor uw afspraak, gelieve deze dan ook tijdig te annuleren, dit in het belang van de andere patiënten.
  • Het is mogelijk dat er vertraging optreedt tijdens de raadpleging, dit tgv dringende zaken en/of onvoorziene onderzoeken. Gelieve hiervoor begrip op te brengen.
  • Indien u medicatie inneemt, gelieve dan steeds uw medicatielijstje mee te brengen naar de raadpleging. Het is ook altijd nuttig om resultaten van evtle vroegere onderzoeken mee te brengen op de consultatie.
  • Voor vragen en/of resultaat van onderzoeken kan u de arts steeds telefonisch contacteren. Gelieve dit bij voorkeur rond de middag te doen, om zo de raadpleging zo weinig mogelijk te storen.