Welkom bij
dokter Stoens Natalie

Maag-, darm- en leverziekten
Echografie
Endoscopie
Proctologie

Welkom bij
dokter Stoens Natalie

Maag-, darm- en leverziekten
Echografie
Endoscopie
Proctologie

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Welkom op de website van Dokter Natalie Stoens, gastro-enterologe te Gavere. Op deze website vindt u alle interessante informatie omtrent de praktijk, de openingsuren, hoe u een afspraak kan maken, de onderzoeken, etc.

Bekijk eens rustig deze site en plaats mij bij uw favorieten. Zo blijft u op de hoogte van de vakantieregeling, mogelijke veranderingen in de praktijk en interessante medische informatie.

Dokter Stoens heeft een privé-praktijk in Gavere en is ook werkzaam als staflid in het digestief centrum te Maria Middelares Gent.

 

Een raadpleging bij Dr Stoens start steeds met een uitgebreide anamnese (huidige klachten, persoonlijke en familiale voorgeschiedenis, medicatie gebruik) en een klinisch onderzoek.

Behandelingen en onderzoeken

Hierna wordt beslist of verdere onderzoeken nodig zijn. Dit kan gaan om:

Bloedonderzoek
Abdominale echografie
Gastroscopie
Coloscopie
Proctologisch onderzoek
Rectosigmoidoscopie
Anuscopie
ERCP

Indien mogelijk, wordt het onderzoek meteen verricht en krijgt u onmiddellijk resultaat. Voor sommige onderzoeken is meer voorbereiding nodig (vb darmonderzoek), dit wordt dan met u besproken en later gepland.

Meer uitleg over de verschillende soorten behandelingen kan u verder vinden op de website.

Maak zelf uw afspraak

Een afspraak maken is heel eenvoudig. Kies een datum en uur. Vul uw gegevens in. Klaar! Opgelet: een gastroscopie (maagonderzoek)kan enkel telefonisch gepland worden, gezien dit onderzoek op specifieke dagen doorgaat, na voorafgaande covidtest.

Maak zelf online uw afspraak

Op raadpleging bij dokter Stoens

Alle raadplegingen en onderzoeken gebeuren op afspraak via het nr 09 390 86 00 of via het online-systeem. Bij het maken van de afspraak, kan u reeds doorgeven of een bepaald onderzoek nodig is of gevraagd wordt door de verwijzende huisarts.(bv maagonderzoek, echografie, ….). Hiervoor wordt dan steeds een bepaalde tijdsduur voorzien..

Voor bepaalde onderzoeken dient u nuchter te zijn, dit wordt u meegedeeld bij het maken vd afspraak. Bij twijfel of indien u niet duidelijk weet of er een bepaald onderzoek zal nodig zijn, kan het nuttig zijn om toch nuchter te komen. Indien er een onderzoek noodzakelijk blijkt te zijn, kan dit dan onmiddellijk gebeuren!

Sommige onderzoeken kunnen ook onder volledige narcose worden verricht (vb maag-en/of darmonderzoek) Deze onderzoeken worden door mij uitgevoerd op maandagnamiddag, en donderdagvoormiddag in het AZ Maria Middelaresziekenhuis te Gent.

Voor het plannen van deze onderzoeken, zie ik de patiënten liefst vooraf op de raadpleging, zodat alles perfect kan geregeld worden.

Indien U uw afspraak niet kunt nakomen, gelieve deze dan op tijd telefonisch te annuleren.